lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Mä hallå

Lämna en kommentar

Igår hade jag en sådan otroligt härlig dag. Njöt big time. Frukost med kära F, lunch på altanen (i strååååålabde solsken) med bundsförvanten L, sedan en light packning för avfärd mot Lidingö och family P. Av erfarenhet vet vi att det aldrig blir middag förrän närmare midnatt så man laddar alltid barnens magar med en middag innan man kommer så man är redo för middag två när de normalt sett brukar sova sött. Här är det helt upp och nervänt och det är bara att gilla läget för så här dom. Det går liksom inte att ändra på. Igår blev barnens middag kl 21 och vår vid 23 så det var klart ett framsteg. Själv är man både packad, halvt sovandes och mätt (av alla chips man tryckt i dig) när maten väl står på bordet men vi har vant oss efter 25 års vänskap.
Mitt i drinken så blev vi ombedda att gå in i deras tvättstuga, leta fram några badkläder, stå snällt och vänta till det att vi blev hämtade. M sätter på sig C’s bikini och jag ett par badbyxor och såklart ingen överdel. Väry attractive. Utsläppta till slut och ut går vi i deras trädgård som närmare liknar ett strandhäng i Thailand. Deras underbara pool, lampor i alla regnbågens färger, stora växter, ja, lovely helt enkelt. MEN det vi inte visste var att de hade köpt en ny jäääääätte utebubbelpool med blinkande, lampor (så jävla kitchigt men så sjukt mycket C & M), musiken som flödade ut ur poolens typ 100 högtalare och kronan på verket en fontän mitt i allt. Sååå sjukt. Champagnen drogs fram och där satt vi och bubblade och blev packade innan det var dags för årets första grillning.
Somnade SENT och vaknade TIDIGT men vilken tur att det bara är lördag och vi kan börja om på nytt om ett par timmar.

Ljuvliga sidobord från ROOM. Me like. Me want.

20140329-063922.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s