lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Dagen efter och tungt huvud

Lämna en kommentar

Att det skulle bli sent visste vi. Men att de skulle rulla hem klockan halv fyra på morgonen trodde vi väl inte. Men sååå trevligt det var. Måste säga att våra härliga vänner tillför oss så mycket glädje. Vad vore livet utan nära och kära kompisar!? Man måste vårda och underhålla annars blir det inget bra. Det är ju som vilket kärleksrelation som helst. Eller hur!?

Tre timmars sömn och man kan väl inte säga att jag är piggast i världshistorien. Nu är det förberedelser inför M’s femårskalas och såklart ska vi fira honom på mesta och bästa sätt.

För att återhämta mig en smula har jag tagit ner våra nya rottingfåtöljer från vinden och satt dom på övre altanen och njuter i solen av en underbar kopp kaffe. Imorgon kommer byggarna tillbaka och ska påbörja altanerna, målningen av grunden, slutmålning av huset så förhoppningsvis är det kanske kanske klart till Valborg. Så vi ska njuta!

20140323-115018.jpg

20140323-115025.jpg

20140323-115031.jpg

20140323-115038.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s