lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Sista dagen

2 kommentarer

Gårdagen gick i solens tecken och det var vi glada för. Äntligen.
M låg hela dagen och var riktigt riktigt dålig men när han vaknade i morse så var det en betydligt starkare make. Thank God.
Ligger och njuter i solstolen på stranden och ikväll blir det dags att packa. Imorgon bitti lämnar vi Koh Samet och drar vidare till Koh Chang. Summeringen av den här ön kan väl inte summeras med högsta betyg med tanke på dåligt väder de två första dagarna och vidrig matförgiftning.
Hotellet är jätte fint men stranden är i mitt tycke för smal och hotellen ligger för tätt. Det är små hotell men känslan är att det är för mycket människor på för liten yta. Jag vill ha mer för privacy. Hoppas mer på Koh Chang!

20140218-102035.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

2 thoughts on “Sista dagen

  1. Fy vad vidrigt med magsjuka! Tyvärr fick några som var med på vår resa det också! Eller ganska många! Vi trodde det var något med barnpoolsvattnet! Tydligen väldigt vanligt! Hoppas ni får toppen på nästa ställe! Efter regn kommer solsken heter det ju! Kram Petra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s