lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Molnigt…..fuck

Lämna en kommentar

Efter en lång dag som innebar extremt lite sömn så somnade vi redan kl 22. Sååå skönt. Vi gjorde en uppgradering vilket innebar en meter från poolen och fantastiskt havsutsikt.
Vaknade kl 9 och det första man gör när man är på semester är att dra undan gardinen för att kolla in vädret. Det brukar aldrig behövas i Thailand men idag har det varit igenmulet men fortfarande väldigt varmt. Skönt på ett sätt att kroppen får vänja sig. Har trots solskyddsfaktor 30 fått ränder efter bikinin. Sjukt att men är lite nöjd. Känslan att solen tagit. Vi får hoppas att det blir sol imorgon men tyvärr ser väder rapporten inte för uppmuntrande ut…

Hela familjen drog iväg (utom W som var arg som ett bi för att han inte hade några träningsskor…) och körde på gymmet. Sjukt skönt. Ska försöka få till ett pass varje dag. Kan behövas efter alla Singha.

Ikväll blir det middag på stranden, på samma ställe som igår som för övrigt var fantastiskt. Vi ska ligga och äta på mattor med kuddar så det blir riktigt thaish.

Utsikt från rummet!!!

20140215-161813.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s