lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Typ panik

Lämna en kommentar

Höll på att få hjärtsnurp här precis. Skulle ta fram alla passen inför vår stundande resa. Jag vet exakt vart de ligger och jag hade stenkoll på att allas fortfarande var giltiga. God husmor som man är. Vill inte vara med om en repris av när jag skulle till Paris och kvällen innan jag skulle åka var passet puts veck. Det blev inget Paris då och det gör jag inte om….
Som sagt, in i garderoben för att rafsa fram passen men ut kommer bara fyra. Mitt inte där. Helvete inte nu igen. Slängde bokstavligen ut ALLT i hela jävla garderoben för att leta reda på där förbannade passet. BORTA. Gick in för att se när Polisen hade öppet men de är ju så fiffiga nuförtiden att man måste beställa TID för att överhuvudtaget få komma dit. Första tiden i hela Stockholms län var nästa fredag. Vi åker på torsdag. Icke bra. In på Arlandas sida om tillfälligt pass. Endast 980 riksdaler. FUCK. Ivrigt letade jag igenom allt för en fjärde gång och där låg något, inkilat i en bok. MITT ÄLSKADE PASS. Aldrig har jag blivit så glad över att se min nuna.
Kände att jag precis tjänade nästan 1000 spänn….

In på Zara efter jobbet och köpte två blusar på REA. Typ gratis. Hittade även lite annat fint…men nej, nu blir det inget mer.

20140206-173821.jpg

20140206-173832.jpg

20140206-173842.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s