lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Recap

Lämna en kommentar

Tillbaka! Herrejösses hur trött kan man vara? En båtresa som jag aldrig kommer göra igen. Sjösjuk, huvudvärk och ingen sömn. Inte konstigt att jag sov 12 i sträck när jag kom hem. Inte det roligaste fredags sällskapet direkt.
Frånsett min fysiska status var det en fantastiskt inspirerande kick off. Energi, hopp och löfte om förändring stod högst upp på agendan. Och med en fantastiskt VD vid rodret. Finally.

Idag kommer min BFF med familj till oss och ska sova över och recapa den tid vi har missat under ett par månader. Så mysigt att få ro om dom själva.

Lite bilder från rummet vi inte riktigt vet vad i ska göra med. Gästrum? Arbetsrum? Älskar tapeten och älskar att vi har underbara dörrar ut till en stor altan. Goda frukostar som ska avnjutas här i sommar. Och kanske en och annan drink.

20140201-113410.jpg

20140201-113418.jpg

20140201-113425.jpg

20140201-113431.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s