lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Bästa torsdag

Lämna en kommentar

Det är intressant hur man kan styra sitt sätt att tänka och därmed påverka sitt sätt att utstråla positivitet eller negativitet. Många människor (inklusive mig själv periodvis) har ett sjukt tråkigt sätt att se livet på. Allt är så jävla jooooobbigt, inget är bra, allt går emot dom, ja ni fattar. Livet är fan för kort för att gå och klaga. Föds man neggig eller gillar bara vissa människor att se allt natt svart????
M brukar klaga på att jag kan gå och stöna och stånka där hemma och det kan ju såklart inte vara så kul att höra men samtidigt så hoppas att även jag har mina moments där jag glimmar till.
Jag har lärt mig sent i livet att omge mig med människor som ger mig glädje och energi. Jag har på sena dar bondat med personer som just ger mig detta. Underbart och uppfriskande.

Idag är det jobb jobb jobb. Jag ska luncha med en tjej som jag har jobbat med men som numera också har blivit en god vän.
Ska försöka hinna ner till Sats ikväll och svettas. Åhhhh så jag älskar’t.

Jag älskar också min Flowerpot och min Svenskt Tenn kruka.
Önskar er alla en fab torsdag.

20140123-093918.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s