lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Need to have

Lämna en kommentar

Något som jag uppskattar med äkta vänskap är att oavsett om det går flertalet månader mellan att man ses så är det verkligen ingen som helst skillnad. Man tar vid där man avslutade. Idag hade jag tre kompisar hemma på lite söndagsmys. En av dom ser jag tyvärr inte så ofta men lika härligt är det när man ses. Man har en historia som sträcker sig 38 år tillbaka i tiden vilket är både anmärkningsvärt och fantastiskt. Det måste man vårda. For sure.

Snön och kylan har kommit för att säkert stanna ett par månader och jag fryser in i själen. Inte min årstid. At all.

Jag har hittat en tavla, eller ett fotografi som jag ska köpa när jag har råd. Den kommer från samma ställe som jag köpte Audrey Hepburn tavlan. Yellow Korner. Jag älskar 70- tals känslan i bilden och den ska påminna mig om varmare dagar, just när man är en sådan frusen själ som jag är. Får skynda mig att köpa då det är begränsad upplaga.

20140112-155116.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s