lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Halleluja moment

Lämna en kommentar

Så jag har velat och strulat. Inte kunnat bestämma mig. Bombarderat mina stackars vänner med bilder på olika soffor för att se vilken soffa som vinner och med vilken motivering. Man kan nästan tro att det handlat om Nobelpriset. Men min älskade mamma fick säga sista ordet och det föll på Kivik.
Till Ikea Barkaby där den var slut, slängde oss ut till Kungens Kurva. 17 stycken kvar. Och den ska utgå. Får samla på mig fler klädslar.
Imorgon blir den levererad. En timme efter Howard har lämnat oss. Bra timing måste jag nog säga.

På söndag fyller jag år. Hela 41 år. Jag har ju aldrig brist på önskningar och listan kan göras lång. Något som jag önskar mig är denna härliga coffee table bok om Marc Jacobs och Louis Vuitton. Finns bl.a. På Bromma Blocks i en härlig liten affär som heter Rhode Island. Kunde inte bli mer tydlig till min käre man som kanske läser det här inlägget. Man kan ju alltid hoppas.

20131202-223331.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s