lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Sjukt intensiv helg

Lämna en kommentar

Och vart tog den här helgen vägen mån tro? Galet intensiv. I fredags var vi borta på stort AW mingel med massa härlig mat och vin. Satt och snackade i fyra timmar med kompisar och blev uppdaterad om vad som händer i deras liv- alltid lika kul att få sig en liten recap.

Våra älskade grannar Linn och Peter knakade på dörren klockan 8 i lördags morse för en mysfrukost. Jag i pyjamas och håret på ända. Så opretentiöst och så skönt att kunna umgås utan att det måste vara tre rätters och champagne.

Petra dök förbi för att vara smakråd gällande soffan. Hon är ju sannerligen ett proffs. Bytte matta, tog bort några kuddar och filten. Kändes bättre men ändå inte bra. Bestämde mig för att sälja sofforna och köpa vita Kivik från Ikea. Dom har jag ju trots allt spanat på länge och gillar dom skarpt.
Lade ut en annons på Blocket och de blev sålda på bokstavligen en kvart. Sjukt nöjd. Min underbara man bara skakar på huvudet. Han har gett upp för länge sedan.

Anna och Mats kom förbi på lite fika innan det var dags att byta om och piffa inför kvällens middag hos Sussie och John. Herreguuuud så trevligt. Sent och mycket vin. Idag har vi varit sjukt sega. Har inte hunnit pynta så mycket men vill inte riktigt sabba allt det fina med röda tomtar…Luften har dessutom riktigt gått ur mig. Inte så konstigt kanske.

20131201-173512.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s