lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Det sjukaste..

2 kommentarer

Nu ska ni få höra på det sjukaste. Ett bevis på att man aldrig ska sluta förvånas att märkliga saker händer. Även fast i mitt fall inte handlade om något himlastormande så måste jag ändå tillstå att det var lite galet.

Jag har en nära vän som har grym smak och ett säkert öga vad gäller design, kvalitet, antikviteter. Har ett fantastiskt hem. Hon har en matsalsmatta som jag alltid har älskat. Otroligt snygg och stilren. Och det är en Ikea. En matta som producerades under en period men som försvann ur sortimentet.

20131108-195722.jpg

Har sökt efter den på Blocket, Tradera, ja lite överallt, men den verkar inte finnas någonstans. Ingen som vill sälja. Men! Igår hittade jag en annons på just denna matta och jag slängde mig på luren men den var redan såld! Efter två timmar. Skit skit skit. Höjde priset t o m men fick den ändå inte.

Efter ha surat en bra stund så fick jag ett mess från min kompis Frida. Hon visade en bild från deras fina matsal med en nyinköpt matta. Hon hade köpt MIIIIN MATTA! Är inte det så galet att av alla människor så är det min kompis som köpt mattan!!!

Och nu det bästa. Fick ett samtal av F där de bestämt att inte behålla mattan. Jag får alltså köpa den!!! Tjohoooo! Och det sjukaste är att jag budade upp min egen matta. Nu har vi i alla fall en perfekt matsalsmatta. Super nöjd.

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

2 thoughts on “Det sjukaste..

  1. Det var nog meningen att den skulle bli din:-). Kram Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s