lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Hipp hipp hurra

Lämna en kommentar

I vår familj kör vi version annorlunda. Big one. När någon fyller år, mors/fars dag, julafton, nyårsafton, ja ni fattar, så firar vi med fet flottig räkmacka. Det måste vara stora färska räkor, stekt bröd, hackad rödlök, nymalen svartpeppar. Räkmackan med stort R.
Och så blev det även imorse. Vi är inga vidare sångfåglar men vi sjunger hellre än bra och den ena låter verkligen värre än den andra….ha ha ha!!!

Det blev ett platt paket och det var så han ville ha det. Ett bankomat kort kommer i veckan och då får han disponera sina pengar bäst han vill.

Nu ska vi in på Det regnar köttbullar då vi fått biljetter från Kanal 5. Innan serveras det köttbullefrukost men vi får väl se hur mycket vi får i oss efter mängden majjo från tidigare imorse.

Hittade två fina mattor från Carpetvista igår som faktiskt skulle kunna funka i matsalen. Det enda jag funderar på är hur det skulle se ut med den typen av kvalitet i en matsal. Måtten var 250×350 vilket är bra, priset likaså. Svårt!

20131103-094938.jpg

20131103-094944.jpg

20131103-094950.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s