lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Världens långsammaste målare!?

2 kommentarer

Varje morgon den sista tiden har vi haft besök av en större skara målare, snickare, elektriker, murare osv. Det känns härligt att så många jobbar och sliter för oss. För vårt casa. Imorse dök de upp vid 6.40, precis som varje morgon, och vår kära målare ska få klart grundmålningen innan hösten tar vid på allvar. När jag gick ut vid 18 (då har han stått mer eller mindre oavbrutet i 11 timmar), kliar jag mig i huvudet och fattar ingenting. Melcher 4 år skulle måla snabbare än den här killen. Merparten av den här sidan är ju bara fönster!!! Har jag inte en poäng!?!

20130923-191354.jpg

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

2 thoughts on “Världens långsammaste målare!?

  1. Hej!
    Tack för en härlig blogg, hittade dig för några veckor sen.. Min man är förutom fantastisk trevlig ;p oxå en mycket bra målare.. Han hälsar att han hade grundmålat och färdigstrukit din utbyggnad på 12 timmar max, och tröttnar du på maskande och vill ha en bra effektiv målare.. så skicka ett mail till mig.. 😉 Med vänlig hälsning, Jennie.

    • Hej Jennie och tack för snälla ord! Din man hade jag gärna anlitat om vi nu inte hade haft ett fast pris på hela utbyggnaden så den här målaren får vi nog dras med ett par veckor till…!!
      Jätte bra dock att veta om det behövs till annan gång! Kram Adrienne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s