lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Mer paintings

6 kommentarer

M är ute och roar sig med två killkompisar. Eller de roade sig så långt bort som till den lokala restaurangen Eliots. Så viktigt att träffa sina grabs och snackelisnacka. Tror att de kan slå oss tjejer många gånger.

Jag var ju hemma hos min kompis Fia för ett par veckor sedan och hon hade så otroligt mycket fin konst på väggarna. Jag tog kontakt med konstnärinnan och frågade om hon hade något till salu….jodå det hade hon. Fick välja mellan ett par olika men föll för den här. Är den inte fantastisk!?! Ska hämtas på torsdag. NU har jag köpstopp. Punkt. Finito.

20130917-195240.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

6 thoughts on “Mer paintings

  1. Snygg!!! Vi jagar också målningar, en kille ställer ut i mood-gallerian just nu, sjukt snygga tavlor men dyyyyyyyra! 😉
    Kul med snygg unik konst på väggarna dock!

  2. Hej! Vad heter konstnären? Blev helt förälskad i denna tavla!! Tacksam för svar! Mvh Karin

    • Hej Karin, vad kul att du tyckte om tavlan. Jag blev också helt förälskad i när jag såg dom första gången. Konstnären heter Klara Tägt och bor i Dalarna. Vad jag förstår det som målar hon inte jätte mycket längre men har några tavlor hemma som hon säljer. Ta kontakt med henne och se vad hon säger! Kram Adrienne
      Klaras5@hotmail.com

  3. Hoppas att du hittar någon tavla! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s