lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Favoriter

Lämna en kommentar

Det var typ en miljard år sedan jag fick en dag på stan med mina tjejkompisar men igår njöt jag ett par timmar med bästa ligan. Fasen vad härligt det är att gå på stan med lika galna shoppare som en själv. Det roligaste var när vi insåg att vi inte kommit längre än en gata efter tre timmar…det säger ju en del!! Ha ha ha! Vi fyra planerar nu för en resa först ner till Kicki i oktober men sedan en resa till NY i september nästa år. Kan ju sluta precis hur som helst och dessutom i personlig konkurs….!!!!

Igår hade jag & M barnvakt (Theodore som skulle betala av sina skulder….) och vi hade bokat bord på restaurang i stan men först skulle vi till grannarna och ta en drink…det var så trevligt så vi beslöt oss för att strunta i middag och fortsätta dricka massa gott vin så vi snubblade in här hemma vid 23.30….så gick det med det restaurangbesöket!

Hur som helst så hittade jag ett par fina nyheter från Ikea katalogen som jag skulle kunna tänka mig men först måste jag släppa tankarna på den fina Michael Kors capen jag hittade igår….

20130818-080942.jpg

20130818-080950.jpg

20130818-081000.jpg

20130818-081008.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s