lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Vardagslyx

Lämna en kommentar

Alla vet det. Alla kan det. Men varför är det så svårt att få till i vår vardag?? Livet består av 90% vardag så egentligen borde det vara hur lätt som helst att finna tiden men av någon anledning (i alla fall för M och mig) har vi inte lyckats få till det här med vardagslyx. Egentligen behöver det ju inte vara så märkvärdigt. Det kan ju räcka med att man dukar i matsalen, kanske äter efter barnen för att hinna prata med varandra, öppnar en flaska vin. Ja det finns många sätt.

Igår var en kväll där vi försökte gör något lite extra. Jag stannade och köpte lite härlig plockmat, M hade dukat i matsalen och sedan delade vi på en flaska skumpa. Väldigt mysigt och behövligt. Herregud vad vi pratar! Ha ha ha! Tog sedan en tur med båten, det var ju en sådan fantastisk kväll.
Snart midsommar – härligt!!!

20130618-064334.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s