lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Sweet sunday

2 kommentarer

Ännu en strålande dag med massa sol och värme. Dessvärre har jag gått som i ett töcken då vi kom hem sent i natt. Sov faktiskt en stund på eftermiddagen vilket var nödvändigt…
En dag med shopping till barnen, kläder, golfskor, golfklubbor etc. Det är sjukt vad det drar iväg när man summerar allt. Glad förstås att de älskar sin golf och de har spelat ute på Drottningholm hela helgen så det är värt pengarna vi lägger ner. I år blev det också dubbla medlemsskap, ett på Drottningholm och ett på Kronholmen på Gotland!

Ett par dagis föräldrar har startat ett företag som heter Superfront som bygger på att man köper Ikeas stommar och att man köper till deras luckor som finns i alla möjliga modeller och utföranden. Genialiskt måste jag säga! Hittade några fina bilder på Starwomans blogg där de köpt luckor från dom. Riktigt snyggt!

20130512-191356.jpg

20130512-191403.jpg

20130512-191433.jpg

20130512-191449.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

2 thoughts on “Sweet sunday

  1. Jag håller med- – Superfront har verkligen en genialisk affärsidé! Tack vare dem kan man ju faktiskt få ett riktigt snyggt skåp för ett riktigt bra pris. Jag funderar på att beställa luckor etc till ett skåp men har svårt att bestämma mig för vilken färg samt vilket mönster som är snyggast- allt är ju fint! / Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s