lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Blir trött på mig själv

Lämna en kommentar

Ibland kan jag bli sjukt trött på mig själv…åtminstone när det kommer till beslut vad gäller stil på inredning…Jag gillar helt enkelt så många stilar att jag inte kan komma fram till vad jag själv vill ha. Vill typ ha allt. Och inget.

Nu är det ju så att jag tänker typ dygnet runt på det här med vår tillbyggnad. Vad som måste renoveras, bytas ut, beställas etc.
Just nu håller jag på med fönstren. Tagit kontakt med olika firmor som ska återkomma med offert. Jag hoppas på Överlida Fönster då de gör fönster efter beställning och att de är noga med att få i samma stil som huset och övriga fönster.

Jag googlar runt som idiot på olika vardagsrum. Det finns ju så mycket snyggt. Tänk om man hade lite mer stash då hade det ju inte varit några problem. Nu ska man få till allt på minimal budget. Hm… Vet inte hur det ska gå.

Har hittat en tjej på nätet som köper in gamla stolar. Hon målar och klär om dom. Vet bara inte vad jag vill ha..matsalsstolar, karmstolar till vardagsrummet, stil????

Här lite inspiration på fantastiska rum. Gillar blandning av nytt och gammalt.

20130206-180020.jpg

20130206-180026.jpg

20130206-180032.jpg

Annonser

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s