lifeinbromma's Blog

Lifestyle & Feelgood

Dags att börja röra på sig

Lämna en kommentar

Jag önskar att jag var riktigt duktig på någon sport. Tyvärr har jag börjat och snabbt slutat med diverse aktiviteter under mitt liv. Jag kan känna att jag blir avundsjuk på personer som brinner för något. Jag har typ aldrig tränat. Har hellre velat sitta i soffan och äta godis. Inte bra ju äldre man blir. Jag har gjort tappra försök att träna och ett tag var jag riktigt duktig. Nu är jag tillbaka på noll.
Matti är sjukt sportintresserad, älskar att se och även utöva. När han var mindre spelade han mycket tennis men la av i sena tonåren. Nu har han tagit tag i tennisen igen och vill helst spela varje dag. Han tycker att jag ska börja och jag tror nog att detta kan vara en bra sport att utöva på ålderns höst! Idag fick jag mitt första tennisrack och tid är bokad till 9 imorgon för att spela tillsammans. Kul!!!

20130202-235405.jpg

Författare: lifeinbromma

Fyller snart 40 år Tre underbara söner och en lika underbar man Katten Nalle Bor i Bromma, såklart :-) Här kommer jag skriva allt mellan himmel och jord, Livet med allt vad det innebär och såklart det som sätter lite piff på vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s